dimarts, 3 d’abril del 2012

Cineforum gratis a Bon Pastor


Hola amics i amigues del Col·lectiu Cultural de Cinema Popular!
El proper dijous dia 12 d'Abril estarem projectant la pel·lícula Sicko, de Michael Moore a l'Escola d'Adults de Bon pastor.

Aquest acte serà especial ja que tindrem com a convidat al sociòleg Felipe López-Aranguren, que ens donarà una xerrada sobre un tema que està molt d'actualitat: la sanitat pública, les retallades i com s'aborden aquests temes des de un govern de dretes en plena crisi capitalista.

Felipe López-Aranguren és Membre de la Associació Catalana per la Pau (ACP) i col·laborador del Centre d'Investigació per a la Pau (CIP), guardonat amb el Premi Nacional de Drets Humans. Professor en diverses Universitats d'estiu, col·labora en diverses revistes i diaris i imparteix conferències sobre sociologia, cultura, pau i desenvolupament, política i literatura.

La pel·lícula Sicko de Michael Moore es una critica al model sanitari privat nord-americà en contraposició amb d'altres models sanitaris socials. Descriu el procés seguit per els polítics neoliberals per tal de imposar el seu negoci sanitari a la població. Potser hi trobaràs alguna similitud amb les polítiques que estem patint aquests dies.




Ver mapa más grande

Animat! T'esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada